کباب چوبی
5 از 1 رای

مواد لازم برای تهیه کباب چوبی

  • فیله با سینه مرغ ۵۰۰ گرم
  • قارچ ۵۰۰ گرم
  • گیلاسی
  • فلفل دلمه ای ۲ عدد
  • پیاز ۲ عدد
  • کره ۱۰۰ گرم
  • روغن زیتون
  • سیخ چوبی
  • لیمو تازه یا ابلیمو ۱ استکان
  • زعفران
  • نمک
  • فلفل
  • پودر سیر

طرز تهیه کباب چوبی

فیله یا سینه های مرغ را به صورت جوجه کبابی خورد کنید(یا تکه های ۵ سانتی)
پیازها را خلالی کرده به همراه ابلیمو ،نمک،فلفل، روغن زیتون،پودر سیر و زعفران روی مرغ ها ریخته و به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید(نگهداری مرغ به همراه مواد در یخچال باعث میشه مرغ خوش طعم و مزه دار بشه).
فلفل دلمه ای ها را به صورت مکعب های ۳ یا ۴ سانتی برش دهید،بعد از گذشت زمان مورد نظر مرغ ها را از یخچال خارج کرده.
سیخ های چوبی را اماده کرده،
(روش به سیخ کشیدنه مرغ ها به این صورت هست که یه تکه مرغ و تکه بعدی فلفل دلمه ای)به همین صورت تمام مرغ ها را به سیخ کشیده و داخل تابه به همراه کره و مقداری روغن هر دو طرف مرغ ها را سرخ کنید.
در تابه ای دیگر قارچ های ورقه ورقه شده را به همراه کمی کرهو گوجه های کیلاسی تفت دهید،(اصلا سرخ نشوند فقط با کره و گوحه حدود ۱ دقیقه تفت داده شوند)نمک،فلفل،پودر سیر و مقدار کمی ابلیمو و زعفران را به قارچ و گوجه اضافه کنید(مقدار این مواد کاملا به ذائقه شما بستگی دارد) و بعد شعله را خاموش کنید.
بعد از سرخ شدنه مرغ ها تمام سیخ های جوجه را به یه تابه بزرگ منتقل کنید و مخلوط قارچ و گوجه را روی مرغ ها ریخته و اجازه دهید حدود نیم ساعت با شعله کم بپزد(قارچ و گوجه در زمان پختن اب انداخته و اب غذارا تامین میکنند،در صورت نیاز میتوانید از یک استکان کوچک اب استفاده کنید)
بعد از گذشت نیم ساعت سیخ های مرغ را داخل ظرف کشیده و مواد را روی مرغ ها ریخته و نوش جان کنید.

این مطلب را هم بخوانید  ماهی سالمون و پرتقال

دیدگاهتان را بنویسید

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید