مرغ با سس قارچ
5 از 1 رای

مواد لازم برای تهیه ی مرغ با سس قارچ

  • یک عدد پیاز
  • ۲ قاشق پر روغن آفتابگردان
  • ۲۵۰ میلی لیتر خامه غلیظ
  • ۴۰۰ گرم قارچ
  • ۵۰ گرم کره
  • ۷۰۰ گرم آب مرغ یا آب
  • شش تکه مرغ بدون پوست
  • فلفل
  • نمک
  • پنیر پارمزان

طرز تهیه مرغ با سس قارچ

  1. پیازها را نگینی خرد کرده و به همراه دو قاشق روغن سرخ کنید ، اجازه دهید کمی طلایی رنگ شوند. تکه های مرغ را داخل تابه به همراه پیاز سرخ کنید. بعد از سرخ شدن مرغ ها آب مرغ یا آب را همراه نمک و فلفل اضافه کنید ، در ظرف را گذاشته به مدت نیم ساعت زمان دهید تا مرغ ها بپزند.
  2. در تابه دیگر کره را آب کرده و قارچ های حلقه حلقه شده را داخل تابه اضافه کنید ، صبر کنید تا آب قارچ کشیده شود کمی سرخ شود ،خامه غلیظ و پنیر پارمزان را به قارچ ها اضافه کنید کمی تفت دهید و شعله را خاموش کنید.برای رقیق کردن سس میتوانیداز دو یا سه قاشق شیر هم استفاده کنید.
  3. زمانی که مرغ ها کاملا پخت و تقریباً آب مرغ غلیظ شد، سس قارچ را داخل تابه ریخته و اجازه دهید کمی با مرغ ها حرارت ببیند ، بعد از ۳ دقیقه زیر تابه را خاموش کرده و مواد را به ظرف مورد نظر منتقل کنید و حدود ۵ دقیقه در فر قرار دهید.نوش جان
این مطلب را هم بخوانید  املت ترکیه ای

دیدگاهتان را بنویسید

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید