مرغ با سس قارچ
5 از 1 رای

مواد لازم برای تهیه ی مرغ با سس قارچ

  • یک عدد پیاز
  • ۲ قاشق پر روغن آفتابگردان
  • ۲۵۰ میلی لیتر خامه غلیظ
  • ۴۰۰ گرم قارچ
  • ۵۰ گرم کره
  • ۷۰۰ گرم آب مرغ یا آب
  • شش تکه مرغ بدون پوست
  • فلفل
  • نمک
  • پنیر پارمزان

طرز تهیه مرغ با سس قارچ

  1. پیازها را نگینی خرد کرده و به همراه دو قاشق روغن سرخ کنید ، اجازه دهید کمی طلایی رنگ شوند. تکه های مرغ را داخل تابه به همراه پیاز سرخ کنید. بعد از سرخ شدن مرغ ها آب مرغ یا آب را همراه نمک و فلفل اضافه کنید ، در ظرف را گذاشته به مدت نیم ساعت زمان دهید تا مرغ ها بپزند.
  2. در تابه دیگر کره را آب کرده و قارچ های حلقه حلقه شده را داخل تابه اضافه کنید ، صبر کنید تا آب قارچ کشیده شود کمی سرخ شود ،خامه غلیظ و پنیر پارمزان را به قارچ ها اضافه کنید کمی تفت دهید و شعله را خاموش کنید.برای رقیق کردن سس میتوانیداز دو یا سه قاشق شیر هم استفاده کنید.
  3. زمانی که مرغ ها کاملا پخت و تقریباً آب مرغ غلیظ شد، سس قارچ را داخل تابه ریخته و اجازه دهید کمی با مرغ ها حرارت ببیند ، بعد از ۳ دقیقه زیر تابه را خاموش کرده و مواد را به ظرف مورد نظر منتقل کنید و حدود ۵ دقیقه در فر قرار دهید.نوش جان
این مطلب را هم بخوانید  ماهی سالمون و پرتقال

دیدگاهتان را بنویسید

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید