ماهی سالمون و سس پرتقال
ماهی سالمون و پرتقال
5 از 1 رای

مواد لازم:

  • مارمالاد پرتقال نصف فنجان
  • روغن کنجد ۲ قاشق چای خوری
  • سویا سس ۲ قاشق چای خوری
  • زنجبیل رنده شده نصف قاشق چایخوری
  • سیر له شده یک هفته
  • سرکه سفید ۳ قاشق غذاخوری
  • فیله ماهی سالمون نیم کیلو
  • دانه کنجد یک چهارم فنجان

طرز تهیه:

ابتدا فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.مارمالاد٬ روغن٬ سویا سس٬ زنجبیل٬ سیر و سرکه را با یکدیگر مخلوط کنید.فیله ماهی سالمون را به مواد آغشته کنید تا کامل ماهی مواد را به خود بگیرد. سپس ماهی را داخل سینی فر قرار میدهیم و هر طرف را به مدت ۱۰ دقیقه خوب می پزیم.

 

این مطلب را هم بخوانید  کباب چوبی

دیدگاهتان را بنویسید

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید