املت ترکیه ای
5 از 1 رای

ارزش غذایی املت ترکیه ای:

  • زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
  • زمان پخت: ۲۵ دقیقه
  • کالری: ۲۲۲ کالری
  • چربی: ۱۵ گرم
  • چربی اشباع شده: ۴ گرم
  • کربوهیدرات: ۱۲ گرم
  • شکر: ۹ گرم
  • فیبر: ۳ گرم
  • پروتئین: ۱۲ گرم

مواد لازم املت ترکیه ای:

  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز ۲ عدد حلقه ای برش خورده
  • فلفل دلمه‌ای سبز یا قرمز خلالی خرد شده
  • یک یا دو عدد فلفل چیلی ریز خورد شده
  • ۴۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • یک مشت جعفری ریز خورد شده
  • ماست ۶ قاشق
  • سیر له شده ۲ حبه

طرز تهیه املت ترکیه ای:

  1. روغن را داخل ماهیتابه بریزید و اجازه دهید تا داغ شود. پیاز ، فلفل دلمه ای و چیلی را داخل روغن تفت دهید. به تفت دادن تا نرم شدن کامل مواد ادامه دهید. سپس گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید تا زمانی که آب ترکیبات کم شود.

2.با استفاده از یک قاشق چوبی ماهیتابه را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و هر یک عدد تخم مرغ را داخل هر قسمت بشکنید. در ماهیتابه را گذاشته و شعله را کم کنید تا مواد به خوبی بپزند.

  1. ماست را به همراه سیر و طعم دهنده ها مخلوط کنید و در انتها یک قاشق از ماست آماده شده را بر روی هر یک قسمت از عمل قرار دهید. نوش جان.

 

این مطلب را هم بخوانید  سبزیجات کبابی

دیدگاهتان را بنویسید

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید